Hoe maak je een afspeellijst te maken met iPad app van YouTube

Hoe maak je een afspeellijst te maken met iPad-app van YouTube


Meer informatie over het toevoegen en verwijderen video’s van en naar uw afspeellijsten met de nieuwe YouTube-app.


Google eindelijk rond om het vrijgeven van een YouTube-app voor de iPad, en na het gebruik van het voor een paar dagen, ik juich de zoekgigant de inspanningen. De app voelt snel en responsief, en alle basisfuncties – de toegang tot uw account, commentaar op video’s, abonneren op kanalen, AirPlay ondersteuning – aanwezig zijn. (De mogelijkheid om audio van een video af te spelen op de achtergrond na het sluiten van de app, echter is het niet.) De app kunt u ook afspeellijsten maken, maar deze functie is enigszins begraven. In deze post zal ik je laten zien waar te gaan om een ​​afspeellijst en hoe toe te voegen en te verwijderen video’s.

creƫren

Als u op de knop Afspeellijsten in het hoofdmenu van de YouTube-app die loopt langs de linkerkant van het scherm zie je je afspeellijsten, maar je zult niet vinden van een knop om een ​​nieuwe afspeellijst te maken. Om een ​​afspeellijst te maken, moet u eerst om een ​​video om te beginnen uit die afspeellijst te vinden. Als u een video bekijkt, vindt u een Toevoegen aan playlist knop verborgen achter de share-knop. Het aandeel knop zit onder een video bij het bekijken van in de normale modus, en het zit boven een video bij het bekijken in de modus Volledig scherm.


Wanneer u de Toevoegen aan playlist knop tikt, kunt u door de lijst met afspeellijsten en selecteer een toe te voegen aan, of u kunt kiezen Maak een nieuwe afspeellijst te hebben het de eerste video in een nieuwe afspeellijst.


Als u een video uit een afspeellijst wilt verwijderen, moet u tikt op uw naam onder de Account header in het linker menu om de menu-items uit te breiden. Van het uitgebreide menu-opties, tikt u op de Afspeellijsten knop om uw verschillende afspeellijsten te bekijken. Tik op een afspeellijst om deze uit te breiden en vervolgens op de knop Bewerken verstoppen in de rechterbovenhoek te tikken. Nu in bewerkingsmodus, kunt u de kleine rode knop tikken om de linkerkant van een video naar een knop Verwijderen te roepen aan de rechterkant.


Een ding dat je niet kunt doen met de app, tenminste voor zover ik weet, is verwijderen een hele afspeellijst. Voor een dergelijke manoeuvre, moet u toegang tot YouTube via een browser, Safari op je iPad inbegrepen.


Als alternatief kunt u proberen Jasmine, een glad en vrij van derden YouTube app voor de iPad. Het onderscheidt zich door zijn mogelijkheid om video’s af te spelen op de achtergrond -. Goede voor muziek afspeellijsten wanneer u op een andere manier bezig met andere apps op uw iPad

Prediksi Bola
Judul: Hoe maak je een afspeellijst te maken met iPad app van YouTube
Rating: 100% based on 99998 ratings. 5 user reviews.
Ditulis Oleh Xtrem-Gold

Admin mengucapkan terimakasih atas kunjungan Sobat,Minta Crotnya dong..eheheh

0 komentar :

Posting Komentar

 
 
 
 
Copyright © Education And Technology didukung oleh aejos.com
Premium Blogger Themes by Prediksi Akurat