We zetten CNET video op elk scherm

We zetten CNET video op elk scherm


Het maakt niet uit welk apparaat je ook gebruikt, je lekker onderuit kunt zakken met CNET’s award-winnende video en content, dankzij nieuwe video partnerschappen en apps.


CNET nu beschikbaar op Xbox 360

Dit is spannend!


Vanaf vandaag, zult u in staat om full-length CNET programma’s kijken op je Xbox 360. Later deze maand, zult u in staat om hetzelfde te doen op uw Samsung Smart TV.


CNET is er trots op shows en video’s die u overal wilt zien te creĆ«ren, met inbegrip van uw woonkamer met een kom van snacks in de buurt en je voeten op de salontafel. Langere shows zoals Always On met Molly Wood en Brian Cooley’s op auto’s hebben reeds af op Roku en YouTube, nu gaan we ze op nog meer schermen


.

Ons doel is om alle de tech video die u mag verwachten van CNET – met inbegrip van eerste kijkt naar nieuwe apparaten, De Apple Byte met Brian Tong, Top 5 van Donald Bell, plus live streams van grote tech gebeurtenissen, en hoe-tos van Sharon Vaknin -. beschikbaar waar u ook bent


En hier is een bonus: Als u op zoek bent voor de volledige line-up CNET – wereldklasse tech reviews, rapportage, foto’s, en video – on Windows 8, heb je geluk. CNET’s Windows 8 app druk op de Windows-winkel vandaag, en onze volledig vernieuwde native Android app is live nu ook voor de toegang tot alle van de inhoud van CNET.


Hier waar te beginnen:


CNET op de Xbox 360If u wilt meer weten over CNET weten op de Xbox, bezoek hier de Xbox programma line-up, bekijk onze video, boven, of gewoon de macht van uw Xbox en trek de CNET app.


CNET op de Samsung Smart TVsOur Samsung app komt later deze maand op alle 2011 en nieuwere Samsung Smart TV’s via de Smart Hub op uw televisie. U kunt de volledige lijst met compatibele televisies en Blu-ray-spelers, plus andere tips, op app Samsung pagina.


Samsung Smart TV’s nu ook de hele CNET show line-up.


(Credit: CNET)

CNET’s tweede scherm appAndroid en iOS tablet en mobiele eigenaars krijgen een speciale traktatie later deze maand: een nieuwe CNET app genaamd CNET Video + dat paren met uw TV of set-top box om extra context, polls, links, en nog veel meer te bieden terwijl je kijkt CNET video. De apps zijn beschikbaar in de Google Play en iTunes winkels en zal naadloos samenwerken met onze Samsung Smart TV app. In het begin van 2013, zullen we de uitrol van compatibiliteit met veel meer partner merken en platforms.


Dit is hoe je de CNET Video + iOS of Android app koppelen aan uw TV.


(Credit: CNET)

CNET op RokuIf u momenteel een Roku beschikt, kunt u alvast de CNET-kanaal. Maar we hebben nu bijgewerkt onze Roku app met een ontwerp revisie, dus het ziet er glanzend nieuw. Check-in en vertel ons wat je denkt.

native Android

CNET’s appYou’ve wachtte geduldig, en nu uw geduld zal betalen. CNET is volledig vernieuwde Android app is nu in de Google Play winkel.


CNET op Windows 8Get de volledige line-up – wereldklasse tech reviews, rapportage, foto’s, en video – op CNET’s Windows 8 app. Wij houden u wonen in de toekomst met bekroonde tech dekking in een snel, mooi en eenvoudig te gebruiken pakket.

Prediksi Bola
Judul: We zetten CNET video op elk scherm
Rating: 100% based on 99998 ratings. 5 user reviews.
Ditulis Oleh Xtrem-Gold

Admin mengucapkan terimakasih atas kunjungan Sobat,Minta Crotnya dong..eheheh

0 komentar :

Posting Komentar

 
 
 
 
Copyright © Education And Technology didukung oleh aejos.com
Premium Blogger Themes by Prediksi Akurat